17-09-2022 -September – Fantasy – forest Lady & Peacock lady

Foto’s banner: Studio Sheridansart, Ronny Malumgré, modellen: illyria okami en Sara Haket

Laat je betoveren door onze mysterieuze Forest Lady en elegante Peacock Lady.
Een combinatie van fashion en fantasy.

Modellen

2 ervaren modellen, uitbreiding 3de model bij voldoende deelnemers

Studio Sheridansart
Studio Sheridansart

model 2 : Maite Burgelman

https://www.instagram.com/maituuuh/

Dirk Coryn
Dirk Coryn
Dirk Coryn
Dirk Coryn

Model 3 : Elis Stone (Bij voldoende inschrijvingen)

Instagram

Fotografie Marika
PURA pictures
Fotografie : Luca Galavotti
Fotografie : Hugo Deneweth

MUA

Werking

Afhankelijk van het aantal deelnemers, werk je in een groep van 2 à 3 fotografen per model. Je zal beide modellen fotograferen in een doorschuifsysteem. Je zal in totaal 3 u fotograferen in groep. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, voorzien wij een derde model indien nodig.

Wij stellen Broncolor flitsmateriaal ter beschikking. Ook triggers, softboxen en  reflectieschermen. Dit mogen jullie vrij gebruiken. Ronny staat jullie bij bij het gebruik van het materiaal en fototechnische vragen. We stellen enkele beginsetups op, maar je bent uiteraard vrij om zelf je setup te bepalen. 

 

Styling en concept

Jana, BEdressed, voorziet de styling van de modellen. De outfits zijn speciale jurken. Hieronder enkele foto’s. Melicious Paints laat de make-up mooi aansluiten bij deze jurken. De make-up zal iets krachtiger en excentrieker zijn, maar niet ‘over the top’. Ook op de schouders en jukbeenderen kunnen enkele accenten aangebracht worden. We werken met haaraccessoires, pauwenveren en enkele passende hoofddeksels. 

 

Je fotografeert de modellen in verschillende settings. De modellen wisselen van outfits, zodat je meerdere outfits kan fotografere

Locatie
Gent (exacte locatie volgt na inschrijven via mail)

Bij regenweer voorzien we een halfopen locatie. Hier zullen we ook planten voorzien voor de forest lady. Deze locatie ligt op enkele minuten rijden van de hoofdlocatie. Indien het tijdens de shoot onverwacht hard begint te regenen, maken we dus de verplaatsing naar daar. (foto’s beneden)

INSCHRIJVEN :

Prijs team shoot

160 euro
Alles inbegrepen

 

Bij +8 deelnemers organiseren we een shootblok in de namiddag. Kan je enkel in de namiddag? Laat ons dit dan weten.

  • Inschrijving Forest lady team shoot vm

  • Inschrijving Forest lady team shoot nm

INSCHRIJVEN :

 

Prijs 1-1 shoot

210 euro
Alles inbegrepen

  • Inschrijving Forest lady 1-1 shoot

– Na inschrijven en dichterbij het event, contacteren wij je per mail om je factuurgegevens door te geven. Dit om zo weinig mogelijke persoonlijke gegevens op te slaan in de database. Hierna ontvang je van ons een een factuur. Je inschrijving is definitief nadat de factuur voldaan is.

 

– Indien, tegen alle verwachtingen in, het minimum aantal deelnemers niet bereikt wordt, behouden we ons het recht om deze workshop te annuleren en ontvang je uiteraard je inschrijvingsgeld terug.

 

Contract

Fotografen en modellen ondertekenen op de dag zelf een modellencontract. U krijgt dit op voorhand doorgestuurd om door te nemen. Hieronder alvast de voorwaarden opgenomen in het contract.

– De negatieven (analoge), dia’s of digitale fotobestanden blijven eigendom van de fotograaf.

– De beelden mogen door fotograaf en model gebruikt worden voor beperkte kring of zgn. Huiselijk gebruik, fotowedstrijden, fototentoonstellingen en publicaties in fototijdschriften; foto- internetsites, social media zoals niet limitatief facebook, instagram, youpic, 500px enz.

– Gebruik door BEdressed en Wartibo bijvoorbeeld op hun website en sociale media wordt beschreven in een aparte overeenkomst tussen model en BEdressed.

– BEdressed en Wartibo gebruiken enkel beelden van dit shootevent op hun sociale media en website na toestemming van de fotograaf van de beelden. Ze vermelden steeds de naam van de fotograaf, mua en model. 

– Op dit contract is het Belgisch recht van toepassing.

– Het model verklaart volledig schadeloos te zijn gesteld voor zijn/haar werkzaamheden en verder geen aanspraak op de fotografen geldend te maken.

– MUA’s krijgen ook enkele (digitale) prints die zij voor eigen promotie kunnen gebruiken.

– Bij gebruik van de foto door het model zal de naam van de fotograaf, visagiste en organisatie vermeld worden.

– Bij gebruik van de foto door de fotograaf zal de naam van het model, visagiste en organisatie vermeld worden.

– Commercieel gebruik van de foto’s is niet toegestaan (tenzij na schriftelijk akkoord).

– Modellen en fotografen ontvangen elkaars contactgegevens.