20-11-2022 -November – Power of Ballet

There are no words. Only the movement, and the pointe is made.
‘Power of Ballet’: een reis langs krachtige en tegelijk fragile balletposes, gecombineerd met elegante fashion. Een fragile ‘pas de bourrée’ in een robuuste omgeving. Contrasten. Net dat tikkeltje anders.

Modellen

 

2 ervaren, internationale modellen:

Paulien B.
– Paulien woont in Duitsland en komt voor ‘Power of Ballet’ naar België. Een uitgelezen kans om met dit internationale model te werken. 

Instagram

Fotogafie : Ben Guenther
Fotografie : Jorg Friedrich
Fotografie : Jorg Friedrich
Fotografie : Selim Say

Amy van Weert

– Amy woont in New York en komt voor ‘Power of Ballet’ naar België. Een uitgelezen kans om met dit internationale model te werken.
Instagram
Facebook

MUA:

Danart

instagram

Werking

Afhankelijk van het aantal deelnemers, werk je in een groep van 3 à 4 fotografen per model. Je zal beide modellen fotograferen in een doorschuifsysteem. Je zal in totaal 3 u fotograferen in groep.

 

Wij stellen Broncolor flitsmateriaal ter beschikking. Ook triggers, softboxen en  reflectieschermen. Dit mogen jullie vrij gebruiken. Ronny staat jullie bij bij het gebruik van het materiaal en fototechnische vragen. We stellen enkele beginsetups op, maar je bent uiteraard vrij om zelf je setup te bepalen.

Styling en concept

Jana, BEdressed, voorziet de styling van de modellen. Unieke ballerinajurken met een special touch. Afgewisseld met elegante fashion. Zo kan je mooie dansposes, maar ook portretten vastleggen. Je fotografeert de modellen in verschillende settings. De modellen wisselen van outfits, zodat je meerdere outfits kan fotograferen.

Locatie
Loft fotostudio Wartibo in Leuven.

We werken in de loft met hoge ramen en veel lichtinval. Ook buiten in de tuin en leuk steegje plannen we een setup. Voor wie van mysterie houdt, is er nog de ondergrondse garage waar een elegante, krachtige ballerina en puur, hard beton elkaar versterken.

160 euro
Alles inbegrepen

 

INSCHRIJVEN

  • Inschrijving Power of Ballet team shoot vm

  • Inschrijving Power of Ballet team shoot nm

– Na inschrijven en dichterbij het event, contacteren wij je per mail om je factuurgegevens door te geven. Dit om zo weinig mogelijke persoonlijke gegevens op te slaan in de database. Hierna ontvang je van ons een een factuur. Je inschrijving is definitief nadat de factuur voldaan is.

 

– Indien, tegen alle verwachtingen in, het minimum aantal deelnemers niet bereikt wordt, behouden we ons het recht om deze workshop te annuleren en ontvang je uiteraard je inschrijvingsgeld terug.

 

Contract

Fotografen en modellen ondertekenen op de dag zelf een modellencontract. U krijgt dit op voorhand doorgestuurd om door te nemen. Hieronder alvast de voorwaarden opgenomen in het contract.

– De negatieven (analoge), dia’s of digitale fotobestanden blijven eigendom van de fotograaf.

– De beelden mogen door fotograaf en model gebruikt worden voor beperkte kring of zgn. Huiselijk gebruik, fotowedstrijden, fototentoonstellingen en publicaties in fototijdschriften; foto- internetsites, social media zoals niet limitatief facebook, instagram, youpic, 500px enz.

– Gebruik door BEdressed en Wartibo bijvoorbeeld op hun website en sociale media wordt beschreven in een aparte overeenkomst tussen model en BEdressed.

– BEdressed en Wartibo gebruiken enkel beelden van dit shootevent op hun sociale media en website na toestemming van de fotograaf van de beelden. Ze vermelden steeds de naam van de fotograaf, mua en model. 

– Op dit contract is het Belgisch recht van toepassing.

– Het model verklaart volledig schadeloos te zijn gesteld voor zijn/haar werkzaamheden en verder geen aanspraak op de fotografen geldend te maken.

– MUA’s krijgen ook enkele (digitale) prints die zij voor eigen promotie kunnen gebruiken.

– Bij gebruik van de foto door het model zal de naam van de fotograaf, visagiste en organisatie vermeld worden.

– Bij gebruik van de foto door de fotograaf zal de naam van het model, visagiste en organisatie vermeld worden.

– Commercieel gebruik van de foto’s is niet toegestaan (tenzij na schriftelijk akkoord).

– Modellen en fotografen ontvangen elkaars contactgegevens.