28 – Augustus – 2022 – Floral culture

Wandelend door een bloemenveld. Diep ademhalen en daar is die heerlijk intense bloemengeur die je even meevoert naar een vredige plaats. Ze geven blijdschap en troost. In alle culturen. Van cactusbloemen uit het wilde Westen tot papyrusbloemen in Egypte of tulpen in Turkije. 

Reis jij met ons mee door de tijd langs verschillende culturen?

Fotografie - Wartibo - Ronny Malumgré, model - Jana de Guchtenaere

Modellen

3 ervaren modellen, uitbreiding 4de model bij voldoende deelnemers.

Margaux Deckers:

website   instagram

Ilona Teunissen Photography
Mark Candari

Maureen:

instagram

Fotografie : Dave groennesby
Fotografie : Minh Ph
Fotografie : Manuel Martin
Fotografie : Ishoot4you (Didier Chrétien)

Carelle Dias da Silva

instagram

Uitbreiding 4de model bij voldoende deelnemers : Mayté Geldof

instagram

MUA: info volgt

Werking

Afhankelijk van het aantal deelnemers, werk je in een groep van 2 à 3 fotografen per model. Je zal beide modellen fotograferen in een doorschuifsysteem. Je zal in totaal 3u fotograferen in groep. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, voorzien wij een derde model indien nodig.

Wij stellen Broncolor flitsmateriaal ter beschikking. Ook triggers, softboxen en  reflectieschermen. Dit mogen jullie vrij gebruiken. Ronny staat jullie bij bij het gebruik van het materiaal en fototechnische vragen. We stellen enkele beginsetups op, maar je bent uiteraard vrij om zelf je setup te bepalen.

Styling en concept

Jana, BEdressed, voorziet de styling van de modellen. Bloemen staan centraal. De outfits zijn speciale jurken (zie voorbeeldfoto’s). Je fotografeert de modellen in verschillende settings: tussen bloemenstruiken, maar ook in een western en Oosters decor. De modellen wisselen van outfits, zodat je meerdere outfits kan fotograferen.

 

Locatie

We shooten op een unieke locatie in Oost-Vlaanderen. Op vraag van de eigenaar geven we voorlopig nog geen verdere details. Kort voor aanvang van de shootdag, sturen wij je verdere details door. 

Prijs
160 euro
Alles inbegrepen

Bij +8 deelnemers organiseren we een shootblok in de namiddag. Kan je enkel in de namiddag? Laat ons dit dan weten.

 

INSCHRIJVEN

  • Inschrijving Floral culture team shoot - Before noon

  • Inschrijving Floral culture team shoot - After noon

– Na inschrijven en dichterbij het event, contacteren wij je per mail om je factuurgegevens door te geven. Dit om zo weinig mogelijke persoonlijke gegevens op te slaan in de database. Hierna ontvang je van ons een een factuur. Je inschrijving is definitief nadat de factuur voldaan is.

Indien, tegen alle verwachtingen in, het minimum aantal deelnemers niet bereikt wordt, behouden we ons het recht om deze workshop te annuleren en ontvang je uiteraard je inschrijvingsgeld terug. 

Contract

Fotografen en modellen ondertekenen op de dag zelf een modellencontract. U krijgt dit op voorhand doorgestuurd om door te nemen. Hieronder alvast de voorwaarden opgenomen in het contract.

– De negatieven (analoge), dia’s of digitale fotobestanden blijven eigendom van de fotograaf.

– De beelden mogen door fotograaf en model gebruikt worden voor beperkte kring of zgn. Huiselijk gebruik, fotowedstrijden, fototentoonstellingen en publicaties in fototijdschriften; foto- internetsites, social media zoals niet limitatief facebook, instagram, youpic, 500px enz.

– Gebruik door BEdressed en Wartibo bijvoorbeeld op hun website en sociale media wordt beschreven in een aparte overeenkomst tussen model en BEdressed.

– BEdressed en Wartibo gebruiken enkel beelden van dit shootevent op hun sociale media en website na toestemming van de fotograaf van de beelden. Ze vermelden steeds de naam van de fotograaf, mua en model. 

– Op dit contract is het Belgisch recht van toepassing.

– Het model verklaart volledig schadeloos te zijn gesteld voor zijn/haar werkzaamheden en verder geen aanspraak op de fotografen geldend te maken.

– MUA’s krijgen ook enkele (digitale) prints die zij voor eigen promotie kunnen gebruiken.

– Bij gebruik van de foto door het model zal de naam van de fotograaf, visagiste en organisatie vermeld worden.

– Bij gebruik van de foto door de fotograaf zal de naam van het model, visagiste en organisatie vermeld worden.

– Commercieel gebruik van de foto’s is niet toegestaan (tenzij na schriftelijk akkoord).

Modellen en fotografen ontvangen elkaars contactgegevens. 

Voorbeeldfoto’s :

Fotografie - Wartibo - Ronny Malumgré, model - Jana de Guchtenaere
Fotografie - Wartibo - Ronny Malumgré, model - Jana de Guchtenaere
Fotografie - Wartibo - Ronny Malumgré, model - Jana de Guchtenaere
Fotografie - Wartibo - Ronny Malumgré, model - Jana de Guchtenaere