BEdressed

Ik ben Jana, het gezicht achter BEdressed. Ik ben een gepassioneerd logopediste die zich in haar vrije tijd creatief uitleeft in modellenwerk en styling. 

In 2019 had ik mijn eerste fotoshoot als model. Onderweg leerde ik verschillende disciplines kennen. De MUA, styliste… Ik was keer op keer nieuwsgierig naar het eindresultaat. Als team kan je zoiets moois creëren. Door modellenwerk groeide mijn passie voor fashion. Wanneer je je klaarmaakt voor een shoot, voel je je beetje bij beetje transformeren. Speciale make-up en ja hoor, ook die designer dress staat je beeldig. Tijdens de shoot kruip ik in mijn rol en leef ik mij volledig in. Dat is voor mij het magische aan shooten. De realiteit even in een heel ander jasje.Hoe zalig zou het zijn om die passie te kunnen delen met anderen? Zo ontstond BEdressed. Een collectie gevarieerde jurken die je kan huren voor een fotoshoot of speciale gelegenheden. Fotograaf, model, miss, mama… iedereen is welkom.
Ik poseer ook graag zelf met de jurken voor jou en je collega fotografen. Of misschien heb je een fotoshootidee, maar zit je vast qua styling? Hiermee help ik je maar al te graag op weg. Ik ben dan aanwezig als styliste en style de modellen. Samen brengen we jouw idee tot leven.

Meer info : https://www.bedressed.be/

BEdressed organiseert nu ook het totale plaatje in samenwerking met fotostudio Wartibo. Fijne shootdagen voorzien van jurken, modellen, mua en een toplocatie. Neem een kijkje in onze rubriek ‘events’!