Over ons

Photo events : your vision, our mission

Wartibo, gerund door Ronny Malumgré, is een volledig uitgeruste fotostudio in Geel die je kan afhuren of waar je een creatieve fotoworkshop kan volgen. BEdressed, door Jana De Guchtenaere, is een kledingverhuur van speciale jurken en high-fashion kledij met stylingadvies.

Doorheen de jaren merkten we dat het voor fotografen niet altijd eenvoudig is om een compleet fotografisch project georganiseerd te krijgen. Model, mua, styling, locatie… Er komt heel wat bij kijken. Wij bieden hiervoor een totaaloplossing.
We combineren de professionele, fotografische kennis en het netwerk van Wartibo met de kledij en stylingfinesses van BEdressed. Zo bieden wij verschillende fotoshootevents en workshops aan in de studio en op toffe externe (buiten)locaties. We bundelen onze expertises tot een krachtig geheel. Een workshop met technische fotografische begeleiding en een opgemaakt model dat schittert in kledij van high fashion tot elegante, mysterieuze jurken. We polsen hierbij regelmatig naar noden van fotografen om op een eenvoudige manier hun portfolio te kunnen uitbreiden. Het is ook mogelijk om deze kledij apart te huren voor eigen fotoshoots, los van een workshop.

Daarnaast bieden we verschillende op-maat pakketten aan voor zowel fotografen, bedrijven als reclamebureaus. We breiden op continue basis ons aanbod van kledij uit en blijven investeren in technologie om fotografen een gepast pakket te kunnen aanbieden. Op termijn werken we ook aan een eigen netwerk van modellen die stralen in onze workshops of in jouw eigen fotoproject.
Vang een glimp op van voorgaande events in onze ‘wall of fame’ en neem een kijkje in de jaarkalender voor al onze wilde plannen.

Tot snel!
Ronny en Jana