Studio Wartibo

Deze fotostudio is een vrij recente fotostudio verdeeld in 3 zones die samen of afzonderlijk te gebruiken zijn.

Met deze 3 aparte ruimtes in een nieuwe bedrijfsunit met een totale oppervlakte van 400 m² kan zowel de amateur- als professionele fotograaf zijn passie voor fotografie in een rustige omgeving uitoefenen. Door gebruik te maken van verschillende Broncolor RFS 2.1 triggers kunnen meerdere fotografen onafhankelijk van elkaar werken. Meerdere statieven en lichtvervormers zijn eveneens aanwezig.

Bovendien is deze fotostudio uitgerust met een grote visagieruimte, een aparte workshopruimte met zowel keuken, douche en toilet.

Een vrijblijvend bezoek aan de fotostudio of workshopruimte is steeds mogelijk. Gelieve hiervoor het contactformulier te gebruiken of geef me een seintje zodat we een mogelijke datum kunnen afspreken.

De fotostudio is makkelijk bereikbaar en er is mogelijkheid tot parkeren.

Er zijn 8 privé-parkeerplaatsen ter beschikking gelegen op een rustige industriezone net buiten het centum van Geel.

De fotostudio is uitgerust met professioneel flitsmateriaal van Broncolor en Lupo. Materiaal is standaard inbegrepen in de huurprijs.

Er zijn verschillende formules mogelijk om de fotostudio te huren. Dit kan gaan van een minimumperiode van 2 uur tot max. 12 uur Er kan ook een abonnement worden genomen, er zijn verschillende formules mogelijk.

Kom zeker eens vrijblijvend een kijkje nemen en overtuig uzelf.

Meer info : http://www.verhuur-fotostudio.be/